Два львівські готелі отримали премію Hospitality Awards

3928 0
Два львівські готелі отримали Національну премію Hospitality Awards. Цього разу до Львова переможцями повернулися одразу два готелі – Kavalier Boutique Hotel (переможець у номінації «Найкращий бутік - готель - 2014») та Villa Stanislavskyi Hotel – найкращий Міні-готель України – 2014.
Фото: vintagehotel.com.ua

Фото: vintagehotel.com.ua

Про це tvoemisto.tv повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Національна Премія Hospitality Awards – єдина в Україні професійна премія, якою щорічно нагороджують найдостойніших професіоналів готельної галузі. Цього разу до Львова переможцями повернулися одразу два готелі – Kavalier Boutique Hotel (переможець у номінації «Найкращий бутік - готель - 2014») та Villa Stanislavskyi Hotel – найкращий Міні-готель України – 2014. Зазначимо, що «Villa Stanislavskyi» – єдиний у Львові готель, обладнаний сонячними батареями, генераторами та системою очистки води, що дозволяє економити на енергоносіях.

Премія вже кілька років поспіль відзначає кращих у сфері готельного бізнесу України. Аудиторську перевірку результатів Премії проводила міжнародна компанія Deloitte. Оцінки членів Журі відправлялися безпосередньо аудитору для обробки результатів. У загальну оцінку готелю також були інтегровані рейтинги в міжнародній системі он-лайн бронювання Booking.com, які склали 50% від загального результату. До числа журі входили експерти міжнародного та локального ринку готельної індустрії, архітектори світового рівня, а також керівники великих українських компаній. Організатор премії Ukrainian Hospitality Awards - клуб готельєрів та рестораторів HOTELIERO.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!