Два важкоатлети зі Львова змагатимуться на Чемпіонаті світу в США

1715 0
У листопаді в США проведуть змагання світової першості з важкої атлетики. Серед усіх спортсменів на чемпіонаті світу Україну представлятимуть й львів’яни. Про це повідомляють у прес-службі ЛОДА
фото: 112.ua, business.ua, uafilms.in.ua

фото: 112.ua, business.ua, uafilms.in.ua

Упродовж 20-28 листопада у Х’юстоні, США відбудуться змагання світовій першості з важкої атлетики. Українська команда буде у потужному складі, серед якого і двоє важкоатлетів Львівщини: львів’янин Ігор Шимечко та молодий спортсмен з Жидачева Володимир Гоза.

Загалом у турнірі очікується рекордна кількість учасників – 748 важкоатлетів із 105 країн світу.

Чемпіонат світу стане ліцензійним для важкоатлетів, адже вони боротимуться й за путівки на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро.

Склад збірної України:

- чоловіки: Богдан Токар (62 кг), Олександр Пєлєшенко (85 кг), Дмитро Чумак (94 кг), Володимир Гоза (94 кг), Костянтин Рева (105 кг), Роман Зайцев (105 кг), Олег Прошак (+ 105 кг), Ігор Шимечко (+ 105 кг);

- жінки: Яна Дяченко (48 кг), Юлія Паратова (53 кг), Вероніка Івасюк (58 кг), Юлія Каліна (63 кг), Марія Хлян (69 кг), Ганна Козенко (75 кг), Анастасія Лисенко (+ 75 кг).

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!