Два медичні заклади Львова потрапили у топ-10 найкращих в Україні

1968 0
При відборі враховували 25 різних показників якості роботи закладів.

Львівський обласний перинатальний центр та Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги Львова потрапили у ТОП-10 найкращих лікарень в Україні за версією Public Health Awards. Про це повідомляє пресслужба Львівської облради. 

Читайте також: У Львівському перинатальному центрі за місяць народилося 12 двієнь

«Львівський обласний клінічний перинатальний центр в ТОП-10 кращих спеціалізованих медичних закладів України за версією Public Health Awards 2021», – пише директорка Перинатального центру Марія Малачинська. 

Вона зазначила, що враховували 25 різних показників якості роботи медичних закладів, зокрема якість надання медичних послуг, стратегію розвитку, ключові показники ефективності фахівців, сервіс, комунікації, інклюзивність, співпрацю з громадою. 

Читайте також: Все не може бути ідеально. Олег Самчук про те, як лікарня справляється з лікуванням ковіду

Додамо, що відзнаку цьогоріч заснувало ДП «Прем’єр Експо» (входить до складу Hyve Group, що у Великобританії) під егідою Міжнародної медичної виставки Public Health.

 

 

 

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!