З'явилися онлайн-курси для підприємців і стартаперів. Де реєструватися?

3802 0
З 21 жовтня на сайті неприбуткового проекту Prometheus відкрито реєстрацію на два нових цикли масових онлайн-курсів. Користувачі зможуть вивчати підприємництво та громадянську освіту.
фото: lvivpost.net, vkurse.ua, prometheus

фото: lvivpost.net, vkurse.ua, prometheus

Навчальний цикл «Підприємнтицво»

Кому буде цікаво: всім бажаючим безкоштовно отримати достатній обсяг знань для відкриття власного малого бізнесу чи технологічного стартапу.

Що викладатимуть: Слухачі зможуть дізнатися про всі аспекти ведення бізнесу в Україні: від практики підприємництва, менеджменту і маркетингу до юридичних нюансів реєстрації підприємства і сплати податків. Курс складається з восьми онлайн-уроків.

Особливості курсу: на базі цього курсу вперше українською мовою став доступний курс «Як створити стартап», що восени 2014 року читався в Стенфордському університеті найвідомішими в світі засновниками стартапів та інвесторами.

Цикл «Громадянська освіта»

Кому буде цікаво: створено для всіх, хто прагне дізнатися як побудувати процвітаючу, справедливу та успішну Україну.

Що викладатимуть: Серед курсів циклу: «Економіка для всіх», де окрему лекцію прочитав Богдан Гаврилишин, «Боротьба з корупцією», серед лекторів якого – Сергій Лещенко, та курси присвячені урбаністиці, гендерній рівності та державній політиці. Курс складається з 6 онлайн-уроків.

Особливості курсу: серед викладачів, які читатимуть цей курс, буде колишній журналіст «Української Правди» Сергій Лещенко, засновник Києво-Могилянської бізнес-школи Павло Шеремета та інші.

Участь у курсах безкоштовна, для цього потрібна тільки реєстрація. По завершенню курсу, після виконання всіх завдань, учасник може отримати диплом із підписом викладача. Відеолекції будуть доступні без обмежень весь час протягом курсу.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!