Два приміщення Львівської обласної лікарні виставили на продаж

2558 0
Йдеться про Центральний рентгенрадіо-фізкабінет на Чернігівській та оранжерею на Некрасова.
Фото: ЛОКЛ/Фейсбук

Фото: ЛОКЛ/Фейсбук

Львівська облрада на сьогоднішній сесії виставила на продаж ще два приміщення на території Львівської обласної клінічної лікарні. Їх загальна площа становить приблизно 650 кв м. У подальшому там мають бути об’єкти медичного спрямування. Рішення підтримали 47 депутатів.

Читайте також: Колишній психоневрологічний диспансер у Львові продають за 2 млн доларів

Зокрема, до переліку на приватизацію способом аукціону потрапили такі приміщення, розміщені на території Львівської обласної клінічної лікарні: Центральний рентгенрадіо-фізкабінет, що на вул. Чернігівській, 7 (площа майже 400 кв.м) та оранжерея на вул. Некрасова, 6 (площа 250 кв. м).

За словами керівника управління майном спільної власності Львівської облради Віктора Кусого, продаж цих об’єктів матиме цільове призначення – для збереження галузі охорони здоров'я. Стартова ціна продажу цих двох приміщень на аукціоні складе приблизно по 1,5 млн грн за кожне.

Читайте також: Будівлю колишнього санаторію на Коновальця у Львові купив батько голови ЛОДА

Нагадаємо, що Львівська облрада виставила на продаж будівлі колишнього Львівського обласного дитячого психоневрологічного диспансеру. Йдеться про приміщення, що на вулиці Драгоманова, 58 та Коцюбинського, 36. Початкова вартість об’єктів становить 56,6 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!