Два університети Львова ввійшли до ТОП-10 найпопулярніших вишів за кількістю заяв абітурієнтів

2404 0
Очолив ТОП-10 Київський національний університет імені Тараса Шевченка.
Фото: informator.news

Фото: informator.news

Львівський національний університет імені Івана Франка та Національний університет «Львівська політехніка» ввійшли до ТОП-10 найпопулярніших вишів за кількістю поданих абітурієнтами заяв. Про це йдеться в рейтингу, що опублікувала сьогодні, 26 серпня, пресслужба Міністверсва освіти і науки України.

ЛНУ ім. Івана Франка потрапив на третю сходинку. Туди абітурієнти подали 46 тисячі заяв. До Національного університету «Львівська політехніка» – 42 тисячі, і він посів четверте місце рейтингу.

Очолив ТОП-10 Київський національний університет імені Тараса Шевченка, до цього закладу подали 56 тис. заяв. На другому місці – Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» із майже 47 тис заявами на вступ. 

Читайте також: Важливо дивитися в очі. Як карантин змусив львівських учителів іти в онлайн

Повний список десятки найпопулярніших закладів вищої освіти України можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, що осітній процес у закладах вищої освіти розпочнеться з 1 вересня для старших курсів, з 15 вересня – для першокурсників бакалаврату та магістратури.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!