Дві авіакомпанії отримали дозвіл на польоти зі Львова

3083 1
6 українських авіакомпаній отримали право на експлуатацію 3 внутрішніх і 23 міжнародних повітряних ліній у регулярному сполученні. Два рейси стосуються Львова. Зокрема, "Дніпроавіа" 7 разів на тиждень зможе виконувати рейс Дніпропетровськ-Львів, «Атласджет Україна» 4 рази на тиждень літатиме зі Львова до Стамбула. За тим самим маршрутом скорочено кількість рейсів – з 7 до 3 на тиждень «Авіалініям Харкова».
Фото: lwo.aero

Фото: lwo.aero

Як інформує міністерство інфраструктури України, відповідне рішення Комісії з формування та реалізації державної політики щодо експлуатації повітряних ліній затверджено наказом Міністерства інфраструктури від 25 липня.

Відтак перевізнику «Атласджет Україна» на додаток до прав на експлуатацію 11 повітряних ліній, наданих на попередньому засіданні комісії, надано право використання 15 повітряних ліній. Приміром, міжнародні регулярні рейси авіакомпанія виконуватиме з Києва, Львова, Одеси, Харкова, Вінниці, Херсона до Стамбула (Туреччина), з Одеси та Вінниці до Тель-Авіва (Ізраїль), з Києва до Тбілісі (Грузія) тощо. Початок польотів за всіма цими маршрутами очікується протягом 45 днів з дати отримання дозволів.

Авіакомпанія «Ян Еір» зможе виконувати міжнародні рейси з Одеси до Варни (Болгарія) та Бухареста (Румунія), з Києва – до Кутаїсі (Грузія).

Перевізнику «Візз Ейр Україна» надано право на експлуатацію повітряної лінії з Києва до Будапешта (Угорщина). Наразі рейси за цією повітряною лінією виконує Wizz Air Hungary (материнська компанія).  Це сприятиме підвищенню ефективності роботи української авіакомпанії, збільшенню кількості робочих місць, обсягів надходжень до держбюджету. Також на ці рейси розповсюджуватимуться українські правила перевезень, які є більш прийнятними для пасажирів. Так, на відміну від європейських, українські правила встановлюють норму безкоштовного провезення багажу.

Компанія «Авіалінії Харкова» на далекомагістральному літаку Boeing 767 виконуватиме польоти з Києва до Пхукета (Таїланд).

«Дніпроавіа» надано право на здійснення міжнародних рейсів з Херсона до Москви (Росія), з Одеси до Батумі (Грузія), з Харкова до Варшави (Польща). Також авіакомпанія зможе виконувати польоти у внутрішньому сполученні - з Києва до Херсона, Дніпропетровська до Одеси, та вже виконує рейси з Дніпропетровська до Львова.

На здійснення вантажних перевезень у міжнародному сполученні - між Києвом та Ліхтенштейном - отримала право авіакомпанія «Аеро-чартер».

Компанії «Авіалінії Харкова» обмежено обсяг прав на лінії Одеса – Стамбул (Туреччина) з 7 до 1 рейсу на тиждень, на лініях Львів – Стамбул та Харків – Стамбул з 7 до 3 рейсів на тиждень. Ця авіакомпанія отримала права на виконання польотів за цими маршрутами 20 вересня минулого року, але так і не почала виконання рейсів.

Повний перелік рішень комісії


Читайте також:
25 Серпня, 2014 13:00
ВПІТП Державне авіапідприємство ”Львівські авіалінії” організована злочинна група системно розікрала > 100 млн. грн. Зупинили польоти, розікрали літаки, звільнили льотний, інженерний склад. Розікрали авіамедсанчастину. Більше 1000 авіаспеціалістів вигнали за ворота без виплат зарплати та внесків в пенсійний фонд. Штучно довели до ліквідації державного авіапідприємства.
Розкрадання майна і коштів кришують Мінінфраструктури, Державіаслужба, прокуратура, судді, СБУ, МВС, КРУ, податківці, місцева влада, … сприяли розкраданням, тепер способом ліквідації підприємства замітають сліди.
Більше 50-ти років підприємство розвивалось та працювало на державу, - розікрали за 4 роки.
[***]://crimecenter.com.ua/index.php/2010-02-26-18-31-18/134-2010-02-07-23-19-53
Всплив С.Підгородецкий, який в 2007-2010 роках із військового коменданта залізничної станції Львів разом з Є.Дыхне, Д.Чевердюком, В. Бєлоусовым розікрали Державне авіапідприємство "Львівські авіалінії" через ТзОВ Авіакомпанія "Вега" – «Мособуд». Літачки продали ніби як металобрухт за копійки, але вони чомусь відлетіли та справно працюють приносячи надзвичайно високі прибутки новим господарям. Підгородецький С.І. підробив підпис на наказі про призначення самого себе на посаду в.о. ген директора ДАП “Львівські авіалінії», підробляв підписи на довіреностях... Під час його перебування підприємство зазнало найбільших збитків та розкрадань. Була укладена збиткова угода на оренду літаків з екіпажами з аферистом Джемалом Хахутаішвілі АК «Євролайн» - державне авіапідприємство зазнало збитків …
[***]://vroziske.org/id267068
[***]://wap.avia74.forum24.ru/?1-6-0-00000008-000-0-0-1285666549
[***]://[***]/jemal.pdf
На черзі турки, які довірились аферисту. Head - thief. Туркам явно приготовлена участь Львівских авіаліній.
Генеральный директор Атласджет Украина Сергей Подгородецкий: «Я имею корпоративные права Atlasjet в размере 2,5%...».
[***]://biz.[***]/all/transport/intervyu/2725545-intervyu-atlasdzhet-ne-zavisit-ot-ukraino-rossiyskogo-kapitala.htm.
--
ВПІТП
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!