Дві борчині зі Львівщини стали чемпіонками Європи з вільної боротьби серед юніорів

1798 0
Фінальні поєдинки континентальної першості серед борчинь до 20 років проходять в Італії.
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Одразу дві борчині зі Львівщини – 19-річна Манола Скобельська та 18-річна Олександра Хоменець – стали чемпіонками Європи з вільної боротьби серед юніорів. Про це повідомляє Відділення НОК України у Львівській області.

Фінальні поєдинки континентальної першості серед борчинь до 20 років проходять в Італії.

Читайте також: Силач із Львівщини переміг на відкритому кубку Польщі зі стронгмену

19-річна майстриня спорту України міжнародного класу Манола Скобельська, яка навчається у Львівському фаховому коледжі спорту, виборола золоту медаль у ваговій категорії 65 кг. Вона перемогла спортсменку з Угорщини з рахунком 7-0. Тренує спортсменку Орест Скобельський.

Також «золото» у ваговій категорії 57 кг виборола 18-річна борчиня Олександра Хоменець. Спортсменка у фіналі перемогла представницю Італії з рахунком 4-1. Олександра – майстриня спорту України міжнародного класу, вихованка Львівського фахового коледжу спорту Олександра Хоменець. Тренують спортсменку Орест Скобельський та Андрій Бирка. Цьогоріч спортсменка з Трускавця стала віце-чемпіонкою Європи серед дорослих. Торік у липні Олександра також стала чемпіонкою Європи серед юніорок.

Нагадаємо, що у квітні цього року Олександра Хоменець з Трускавця стала срібною призеркою чемпіонату Європи з боротьби у ваговій категорії до 55 кг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!