Дві киці і четверо песиків у Львові шукають людей-компаньйонів

2381 0
Чотирилапі готові принести справжнє свято у вашу домівку.
Фото: ЛКП Лев

Фото: ЛКП Лев

ЛКП «Лев» пропонує львів’янам «усиновити» чотирьох песиків та двох киць, які чекають на своїх людей у Центрі адопції тварин. Про це ідеться на фейсбук-сторінці ЛКП «Лев».

«ЛКП «Лев» – місце, де збуваються мрії не лише безпритульних тварин, а й їхніх господарів, адже саме тут вони знаходять вірних друзів. Зараз ми хочемо представити вам ніжних муркотунок та чудових собак, які уже готові стати вашими домашніми улюбленцями. Не проґавте свій шанс познайомитися з цими милими кудлатиками», – йдеться у повідомленні.

Молода та слухняна чотирилапа красуня породи ердель-тер’єр Меліса. Схожа на домашню. Якщо господарі не знайдуться, для Меліси шукають нових люблячих і відповідальних господарів.

Собака середнього віку Міранда. Має певні проблеми із зором, бо кошишні господарі її занедбали. За характером це добра і лагідна собака, тож чудово підійде в родину, де є діти, які люблять тварин.

Молода й енергійна метиска ягдтер'єра Харлі. Чотирилапа добре гуляє на повідку, слухняна, має здібності до навчання і все ще чекає на свого господаря.

Вірний друг та охоронець Фреді, який досі в очікуванні свого господаря. Найбільша мрія хвостатого – давати лапу своєму люблячому господарю, який ніколи його не зрадить.

Лагідна киця з милими вушками Муся. Чотирилапа стане вірним другом та компаньйоном для свого господаря.

Ніжна муркотунка Соня. Потребує відповідальних господарів.

Фото: ЛКП Лев


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!