На правах реклами

Дві лікарні Львова отримали захисні маски та ІФА-тести від уряду ОАЕ

1141 0
Допомогу доставили до 18 лікарень по всій Україні.
Фото: National Cancer Institute for unsplash

Фото: National Cancer Institute for unsplash

5 тисяч захисних масок та 2,5 тисячі ІФА-тестів від Об’єднаних Арабських Еміратів отримали Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова та обласна дитяча клінічна лікарня ОХМАТДИТ.​

Ця допомога здійснюється у рамках співпраці Верховної Ради України та уряду цієї країни.

«Як парламентарій, дякую нашим іноземним партнерам за підтримку в протидії Covid-19», – заявив нардеп Ростислав Тістик, який і передав її двом львівським лікарням.

Окрім того, він від імені голови ​ВР Дмитра Разумкова він нагородив почесною грамотою «За особливі заслуги перед Українським народом» головного лікаря Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Олега Самчука.

Загалом ​парламент отримав 25 тис. наборів для експрес-тестування на Covid-19 (IgM/IgG) та 100 тис. захисних масок. ​

Допомогу доставили до 18 лікарень, зокрема у Львівській, Житомирській, Харківській, Чернівецькій, Івано-Франківській та Одеській областях.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!