Дві львівські ІТ-компанії – серед світових лідерів

4849 0
Дві львівські ІТ-компанії потрапили до сотні Кращих аутсорсерів світу 2015 року.

Міжнародна асоціація професіоналів аутсорсингу (IAOP) опублікувала щорічний топ-100 кращих аутсорсингових компаній світу – «The 2015 Global Outsourcing 100». Цього разу до переліку кращих потрапили дві львівські ІТ-корпорації – Eleks та SoftServe.

До списку кращих також увійшли українські компанії Miratech та Softengi та 5 іноземних компаній із великим офісами розробок в Україні –  швейцарський Luxoft, російська Artezio, американські Intetics, TEAM International Services і Softjourn.

Читайте також: Як розвинути Львів технологічно? Думки експертів

Поки що опубліковано тільки алфавітний список компаній, що потрапили до переліку кращих аутсорсерів світу. Результати рейтингу із зазначеними місцями та балами для компаній опублікують 15 квітня.

Українські компанії SoftServe, Miratech та Softengi перебували у рейтингу кращих аутсорсерів і за результатами 2013-2014 років. Львівська компанія Eleks потрапила до Топ-100 аутсорсерів світу вперше. Також серед лідерів минулих років була компанія, що має один із найбільших офісів в Україні, зокрема у Львові, – білоруська EPAM Systems. До переліку кращих 2015 року білоруський аутсорсер не потрапив вперше за всю історію рейтингу IAOP. 

Читайте також: В Україні набирають добровольців у кібервійська. Як долучитися

«The 2015 Global Outsourcing 100» – рейтинг Міжнародної асоціації професіоналів аутсорсерів. Щороку у ньому виокремлюють 75 компаній – лідерів глобального ринку інформаційних технологій та 25 компаній – так званих, новітніх зірок бізнесу. Компанії потрапляють у рейтинг на основі заявок, за якими експерти оцінюють прибутковість, ріст компанії, перспективність команди, кращі проекти, рекомендації замовників та рівень корпоративної соціальної відповідальності.

Список кращих складають для допомоги компаніям, які мають намір скористатись послугам аутсорсингу та шукають для цього потенційних партнерів. За останні кілька років, вважають експерти, рейтинг українських компаній, що увійшли до топ-100, збільшився в середньому на 20 позицій, що обумовлено, на думку асоціації в тому числі ефективною роботою офісів компаній в країні. 

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!