Дві роботи львівського художника надрукують у відомому мистецькому журналі

1641 0
Artist Portfolio Magazine – це незалежний мистецький журнал, який демонструє мистецтво професійних і молодих художників, а саме живопис, змішане мистецтво та фотографію.
Фото: Сашко Балабай

Фото: Сашко Балабай

Дві роботи львівського художника надрукують в американському журналі Artist Portfolio Magazine. Йдеться про серію «Леся Українка. Лісова пісня. Перезавантаження снів». Про це повідомив автор робіт Сашко Балабай на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Гарна новина під Різдво прилетіла з Artist Portfolio Magazine, США, Лос-Анджелес. Мої дві роботи із серії "Леся Українка. Лісова пісня. Перезавантаження снів" були відібрані для цього журналу, якому вже більше 10-ти років. Отже про нашу Лесю дізнається ЩЕ більше людей по світу», – повідомив Олександр Балабай.

Зазначимо, що Artist Portfolio Magazine – це незалежний мистецький журнал, який демонструє мистецтво професійних і молодих художників, а саме живопис, змішане мистецтво та фотографію.

Сашко Балабай – кінорежисер-аматор, член Української кіноакадемії, фотограф, художник, журналіст, волонтер.

Народився в 1971 році в Харкові. Закінчив Харківський політехнічний університет у 1996 році. У 2015 році переїхав з родиною до Львова. Фотографією Сашко займається з дитинства. Зйомки документального кіно він розпочав у 2016 році, коли разом із дружиною заснував студію "Palm.L studio". З тих пір у їх спільному виробництві вийшло понад 20 документальних фільмів. Фільми Сашка та Дарини Балабаїв беруть участь в українських та закордонних кінофестивалях, отримують нагороди та визнання. У січні 2020 року у Парижі був представлений їхній документальний проект «Le visage francais de la region de Lviv».

Протягом 2020 року Сашко з дружиною створили міжнародний артпроєкт «Місто VS Карантин», в якому взяли участь фотографи з більш ніж 80-ти країн світу. Після ситуації з локдауном через Covid-19 Сашко почав малювати картини.

 

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!