Дві третини детективів НАБУ у Львові – колишні правоохоронці

1900 0
У регіональному відділенні завершується процес укомплектування штату детективів.

Загалом у Львівському територіальному відділенні працюватиме 16 детективів. Про це під час прес-конференції повідомив очільник Львівського територіального управління НАБУ Тарас Лопушанський. До цього часу в регіональному представництві працювали чотири розслідувачі.
 
«Я сподіваюся, що найближчим часом будуть укомплектовані на 100% всі посади детективів в Львівському територіальному управлінні. Нещодавно закінчилася третя хвиля відбору детективів розповів Тарас Лопушанський  За статистикою, звідки до нас приходять люди: третина працювали в поліції, третина в прокуратурі, третина взагалі не працювали в правоохоронних органах».
 
 
Протягом місяця рекомендовані на посади детективів кандидати ще проходять спецперевірки та тестування на поліграфі. Після вдалого проходження їх офіційно прийматимуть на роботу. 
 
 
Нагадаємо, Львівське теруправління розпочало роботу 12 серпня 2016 року. Його діяльність поширюється на Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську, Хмельницьку області.
 
Зоя Красовська

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!