Двічі в одну річку: львівський IT-шник знову попався на паркуванні на газоні

8791 2
Директор львівської філії IT-компанії EPAM Systems Михайло Лазор «прикрасив» штучними соняшниками один із газонів, що розташовані біля торгово-розважального центру King Cross Leopolis.

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Такий вчинок Лазора став своєрідним вибаченням за те, що декілька днів тому він припаркував свій автомобіль прямо на цьому ж газоні. 

Фото Lexus LX570 користувачі Facebook опублікували у групі «Дайте пройти!». Фотографія викликала бурхливу реакцію серед львів'ян і спричинила активне обговорення проблеми парковок.

Як пояснив Лазор, він має вирішити даний інцидент перед самим собою, тому склав для себе ряд вимог, які треба виконати. За його словами, 50 штучних квіток зі смайлами не тільки будуть виконувати функцію останньої лінії захисту газону, «впливаючи на залишки хорошого в підсвідомості тих водіїв», але і викликатимуть у людей посмішку. У квітні директор львівської філії IT-компанії EPAM планує відновити грунт після зими/паркування водіїв, які заблукали, а також засіяти живу траву.

Як повідомляє «Zaxid.net», представник адміністрації ТРЦ King Cross Leopolis Олена Каргіна підтвердила, що Лазор діяв за погодженням з керівництвом торгово-розважального центру.

«Це хороша ідея і ми на це погодились. Звичайно, ці штучні квіти за якийсь час зіпсуються або ж їх покрадуть, але Михайло пообіцяв пізніше засіяти цей газон травою. Ми щороку у середині квітня підсіваємо травою наші газони, але якщо у нього є таке бажання, то чому б ні?» – пояснила Олена Каргіна.

Тим часом, як виявляється, Михайло Лазор не до кінця позбавився звички паркувати автомобіль на газонах. У середу в мережі опублікували ще одне фото, зроблене 18 березня, на якому видно, що позашляховик Лазора стоїть посеред газону на одній із львівських вулиць.

«Чекаємо окультурення і цього газончику, ну і, звичайно, фото/відео звіт», – іронічно прокоментував це фото один з користувачів.

Читайте також: Львів'яни хочуть бачити стовпці більш ніж на 90 вулицях. Перелік


Читайте також:
20 Березня, 2015 09:48
Alex Надо наклеить на машину "Паркуюсь как хочу! А нас - насрать!"
20 Березня, 2015 02:06
Місько Зо Стрия Та ви заїбали! Де ви там газони побачили???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!