Головних ревізорів податкової на Львівщині затримали на хабарі. У Податковій проводять обшуки

3018 0
Прокуратура клопотатиме про відсторонення інспекторів від посади.
Фото: Прокуратура Львівщини

Фото: Прокуратура Львівщини

У Львові на хабарі викрили двох головних державних ревізорів-інспекторів ГУ ДПС у Львівській області. Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Співробітники податкової служби упродовж 2020 року вимагали та 8 жовтня одержали від підприємця неправомірну вигоду у розмірі 700 доларів за невжиття заходів із притягнення останнього до відповідальності за порушення порядку виробництва та реалізації підакцизних товарів та спиртовмісної продукції на території Львівської області.

Зараз правоохоронці проводять невідкладні слідчі дії, зокрема обшуки за місцем проживання фігурантів кримінального правопорушення та приміщенні ГУ ДПС у Львівській області.

Службових осіб затримали у порядку ст. 208 КПК України. Прокуратура клопотатиме про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення їх від посади.

Фото прокуратури Львівської області

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!