Двоє львів'ян отримали нагороди від Кабміну

2088 0
18 серпня в залі чемпіонів НСК «Олімпійський» відбулися урочистості з нагоди вручення Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Серед лауреатів премії – двоє представників Львівщини.
фото: dsmsu.gov.ua

фото: dsmsu.gov.ua

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 липня 2015 р. № 737 «Про присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України» такі премії присуджено двом представника Львівської області за особливі досягнення у 2013-2014 роках. Загалом премії отримали 60 молодих українців в шести номінаціях: «За виробничі досягнення» (4 лауреати), «За наукові досягнення» (17), «За творчі досягнення» (5), «За спортивні досягнення» (16), «За особисту мужність» (13), «За внесок у розвиток молодіжного руху» (5 лауреатів), інформує Міністерство молоді та спорту України.

Зокрема, в номінації «За спортивні досягнення» таку Премію отримав спортсмен-інструктор штатної збірної команди України із стрільби кульової, Заслужений майстер спорту України з кульової стрільби львів’янин Павло Коростильов; а в номінації «За особисту мужність» – випускник Радехівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Роман Качан.

Лауреати отримали грошовий еквівалент Премії у розмірі майже 3,5 тис.грн, диплом і нагрудний знак з рук прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та міністра молоді та спорту Ігоря Жданова.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!