Двоє львів’ян потрапили у першу 30-ку списку Зеленського. Доповнено

26618 1
Ще один львів'янин опинився у списку на 95-му місці.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Учора, 9 червня, відбувся з’їзд партії Володимира Зеленського «Слуга народу», під час якого оголосили першу сотню партійного списку на виборах до парламенту. Про це повідомляє прес-служба партії.

Читайте також: Троє львів'ян увійшли в першу 10-ку виборчого списку партії Петра Порошенка

Так, у 30-ці кандидатів є двоє вихідців із Львівщини. Під №27 – львів’янин Святослав Юраш. Він є представником Зе-команди і відповідає за зовнішню політику та цифровий напрямок. Святослав Юраш заснував свого часу прес-службу Євромайдану, був головою комунікацій творчого об’єднання Babylon’13, отримав орден від Петра Порошенка. Батько Святослава Юраша – Андрій Юраш, директор Департаменту у справах релігії та національностей Міністерства культури.

Читайте також: Підприємці, проповідник і депутати. У Садового розповіли, кого ведуть в парламент

Під №29 у списку Володимира Зеленського – Ірина Верещук. Вона – колишня очільниця міськради Рави-Руської, що на Львівщині. А з 2016 року – президент Міжнародного центру балтійсько-чорноморських досліджень та консенсусних практик, що шукає шляхи порозуміння та стратегію країн балтійсько-чорноморського регіону.

Читайте також: Хто з львів'ян іде в парламент з «Голосом» Вакарчука. Перелік

Також у списку партії Володимира Зеленського під №95 опинився львівський підприємець Євген Петруняк, який, серед іншого, є засновником мисливсько-рибальського господарства "Млинки" у Яворівському районі.

У списку Володимира Зеленського є пара бізнесменів з Івано-Франківщини, представник Закарпаття, хмельничанин. Проте більшість кандидатів – кияни, харків’яни, дніпряни, є трохи полтавчан і запоріжці, мешканців Миколаєва та Херсонщини, вихідців з Донеччини та Луганщини. За професійною діяльністю – у списку багато юристів різного рівня, багато бізнесменів – від тих, хто працює у бізнесі самого Зеленського, до дрібних підприємців. З повним списком, в якому усього 100 людей, можна ознайомитись тут.

 

 


Читайте також:
10 Червня, 2019 14:09
666 ... " .. Боже , пропал дом .. что будет с паровым отоплением ? .. " ... ( .. " дворники из всех пролетариев -- самая гнусная мразь.." ) ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!