Двоє львів'ян звернулися за вечір з підозрою на коронавірус

4739 0
У двох пацінєнтів лікарні стан близький до важкого.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

У період з 18:00 по 21:30 годину, 27 березня в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулися ще 2 осіб. Обоє пацієнтів зі Львова. Про це повідомила лікар-епідеміолог обласної інфекційної лікарні Наталія Тімко.

Читайте також: В Україні зафіксували 92 випадки інфікування коронавірусом

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 50 осіб. На самоізоляції знаходяться 62 осіб. За увесь час виписано 49 пацієнтів. Стан усіх хворих – середньої важкості або близький до задовільного. У 2-х пацієнтів наближений до важкого.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулася 161 людина. За результатами тестів у 6 осіб – грип. За увесь час у 59-ти пацієнтів області не підтвердили діагноз коронавірус.

Читайте також: На Львівщині анонсували масове тестування мешканців на коронавірус

Станом на зараз на Львівщині з підозрою на коронавірус є 102 осіб. У трьох пацієнтів – позитивний результат тесту на коронавірус. Дві особи знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!