Степанова відправляють у відставку, а ще двоє міністрів написали заяви. Доповнено

1549 0
У понеділок на засіданні фракції будуть розглядати можливих кандидатів на заміну.
Фот: Роман Балук

Фот: Роман Балук

Міністра охорони здоров’я Максима Степанова відправляють у відставку. Про це повідомила речниця голови ВРУ Дмитра Разумкова – Ольга Туній у Facebook.

«Офіційно повідомляю, що до Верховної Ради України надійшло подання Прем’єр-міністра України про відставку Міністра охорони здоров’я Максима Степанова», – йдеться в повідомленні.

Водночас міністр економіки Ігор Петрашко і міністр інфраструктури Владислав Криклій написали заяви про відставку, – повідомила в ефірі програми «Сьогодні Ввечері» на телеканалі «Україна 24» народна депутатка від «Слуги народу» Євгенія Кравчук.

«У нас наступного тижня, будуть кадрові зміни в уряді. Уже надійшли заяви, мабуть, від уже колишніх міністрів економіки Петрашка та інфраструктури Криклія за власним бажанням», – каже вона.

Читайте також: Як швидко збудувати у Львові першу лінію метро

У понеділок на засіданні фракції будуть розглядати можливих кандидатів на заміну. Як повідомляє УП, на посаду міністра охорони здоров’я у владі розглядають державного санітарного лікаря Віктора Ляшка, на міністра інфраструктури – голову Укравтодору Олександра Кубракова, на міністра економіки – очільника податкової Олексія Любченка. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!