Двом дитячо-юнацьким школам у Львові присвоїли назви футбольних клубів

1896 0
Аби популяризувати юнацький і професійний футбол у Львові, управління спорту запропонувало перейменувати дві спортшколи.
фото: fotokanal.com

фото: fotokanal.com

У Львові перейменували комунальні заклади – «Дитячо-юнацьку спортивну школа з футболу «Карпати» та Львівську спеціалізовану дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву №4. Відповідне рішення прийняли депутати ЛМР на сесії 25 березня.

Аби популяризувати юнацький і професійний футбол у Львові, управління спорту запропонувало перейменувати комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа з футболу «Карпати» на Комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа з футболу «Рух» та Львівську спеціалізовану дитячо-юнацьку школа олімпійського резерву № 4 Львівської міської ради Львівської області на Комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа «Карпати».

Читайте також: Львівські гімнастки вибороли сім медалей на Кубку України

Як додав міський голова Андрій Садовий, одну школу бере на підтримку ФК «Карпати», а іншу – команда «Рух».

«Ці команди готові вливати свої кошти у дитячий футбол», – каже він.

Комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа «Карпати» та Комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа з футболу «Рух» будуть включати відділення футболу та проводитимуть навчально-виховну, фізкультурно-оздоровчу, організаційно-методичну, навчально-тренувальну та спортивну роботу з учнями-спортсменами та спортсменами-професіоналами з футболу.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!