Двом львів'янам загрожує 10 років в'язниці за продаж заборонених ліків

1216 0
У домівках підозрюваних, правоохоронці знайшли заборонені медпрепарати на суму у 1,5 мільйона гривень.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

Двоє львів’ян через інтернет продавали заборонені лікарські засоби, які мають наркотичну дію. За це їм загрожує до 10 років ув’язнення, повідомляє Кіберполіція.

Читаємо також: У Львові витратили 18 млн грн на камери. Скільки ще потрібно для безпеки львів'ян

Правоохоронці провели обшук в оселях двох львів’ян, яких підозрюють у торгівлі забороненими препаратами, вони вилучили сильнодіючі лікарські засоби вартістю 1,5 мільйона гривень.

«Встановлено, що до протиправної діяльності причетні двоє мешканців Львова 32-х та 34-х років. Чоловіки створили та адміністрували два вебсайти, де продавались сильнодіючі лікарські засоби, що містять метандієнон та нандролон – речовини, які заборонені до обігу в Україні. Товар покупцям відправляли поштою, а прибуток отримували на банківські рахунки, відкриті на підставних осіб», – повідомляють правоохоронці.

Читайте також: У Львові демонтували комплекси для фіксації порушень ПДР

У поліції встановлюють канали постачання цих препаратів. А за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України. Зловмисникам може загрожувати до десяти років позбавлення волі. Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Фото: Кіберполіції



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!