Двом перевізникам Львова продовжили угоди на 3 місяці

2555 0
Шість маршрутів курсуватимуть згідно з цими угодами до січня 2018 року.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Виконком Львівської міської ради уклав тимчасові угоди на перевезення пасажирів із двома фірмами – ПАТ АТП-14630 та ТОВ «Успіх-БМ» – терміном на три місяці.

Згідно з рішенням виконкому, до 5 січня наступного року продовжено угоду на перевезення на маршруті №54, який обслуговує АТП-14630.

Угоду на перевезення пасажирів на 5 маршрутах №№ 48, 49, 50, 51, 53 продовжили до 22 січня наступного року.

Читайте також: Непереможна маршрутка. Чому у Львові так складно змінити транспортну систему

Як розповів журналістам в.о. начальника управління транспорту Олег Партика, виконком, відповідно до чинного законодавства, ухвалив таке рішення, щоби не зупиняти перевезення на цих маршрутах.

Олег Партика сподівається, що у найближчому майбутньому будуть розв’язані питання судових спорів щодо конкурсу на пасажирські автоперевезення у Львові, відтак наступного року можна буде оголосити конкурси на ці та інші маршрути.

Нагадаємо, у Львові оголосили конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління транспорту ЛМР. Як повідомила у коментарі для Tvoemisto.tv Оксана Блавацька, заступниця начальника управління персоналом, поки що на посаду не претендує ніхто. Термін подання документів завершується 26-го жовтня.

Тарас Базюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!