Дихає сама. У Львові 5-річна дівчинка, в якої Covid-19 уразив 80% легень, почала одужувати

1611 0
5-річну Домініку з Нового Роздолу зняли з апарату ШВЛ і вона почала сама дихати.
Фото: glavcom.ua

Фото: glavcom.ua

У Львівській дитячій клінічній лікарні ОХМАТДИТ від Covid-19 почала одужувати 5-річна Домініка з Нового Роздолу, яку госпіталізували із двобічною пневмонією та ураженням легень на 80%. Про це повідомили Тvoemisto.tv у дитячій лікарні.

Читайте також: П’ятий день під ШВЛ. Як почувається маленька Домініка, якій Сovid-19 уразив 80% легенів

5-річна Домініка з важкою полісегментарною пневмонією вже дихає сама. Її зняли з апарата ШВЛ. 

Як зазначила завідувачка відділенням реанімації та інтенсивної терапії дитячої лікарні ОХМАТДИТ Віра Приймакова, аналізи дівчинки покращуються і всі сподіваються на перемогу над Covid-19.

Нагадаємо, в дитячу лікарню ОХМАТДИТ дівчинка поступила 19 вересня у важкому стані. Сюди її перевели із Новороздільської лікарні. У перший же день її підключили до апарату ШВЛ. До цього Домініка кілька днів хворіла вдома. Дуже швидко здавалося би звичайна застуда переросла у важку пневмонію. Батьки дівчинки на коронавірусну інфекцію не хворіли, тож, де вона могла підхопити Covid-19, не відомо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!