Київ

З настанням потепління ФК «Динамо» вирішив відкрити у Києві «пункт Незламності»

755 0
У Києві відкрили брендовий «пункт Незламності». У клубі пообіцяли надавати психологічну допомогу. Фанати Динамо вже кажуть, що прослідкували чіткий менеджмент та маркетинг киян, та зауважують на своєчасності та актуальності такого пункту.
ФОТО: ФК «ДИНАМО»

ФОТО: ФК «ДИНАМО»

23 березня, київське «Динамо» відкрили «Пункт незламності» у центрі Києва біля стадіону імені Валерія Лобановського. Він був оснащений і запущений разом із партнерами киян – міжнародним благодійним фондом STELP та благодійним фондом «Фундація друзів України».

У брендовому «Пункті незламності» завжди буде доступне світло, супутниковий інтернет, вода та напої. Окрім своєї першочергової мети «пункт незламності» буде слугувати центром об’єднання з футбольними фанатами.

«На затишних динамівських пуфах можна подивитися телевізор, зокрема матчі улюбленої команди», – йдеться у повідомленні.

 
Також у пункті будуть організовувати спеціальні програми, організовувати безплатні майстер-класи для дітей, зустрічі з гравцями та тренерами ФК «Динамо» Київ, а також проведення благодійних акцій на підтримку воїнів, які знаходяться на передовій. Також у пункті обіцяють надавати психологічну та культурну допомогу українцям.
 
Можливість перегляду матчів Динамо та надання психологічної допомоги неабияк потішили прихильників клубу. Фани "білих" вже жартують, що ця допомога неодмінно знадобиться після перегляду поєдинків Динамо.
 
Нагадаємо, столичний клуб в останніх п'яти поєдинках зазнав двох поразок, однієї нічиєї та здобув дві перемоги. Зараз «Динамо» посідає четверте місце в УПЛ, пропустивши вперед Зорю, Дніпро-1 та лідера чемпіонату – Шахтар.
 
Як повідомлялося раніше, у Києві є 1014 «пунктів Незламності», однак через потепління у столиці у КМДА вирішили залишити в робочому стані по 2 пункти в кожному районі, усі інші – перевести в режим очікування.

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!