«Динамо» зустрінеться з «Шахтарем» у матчі за Суперкубок-2020. Де подивитися

1526 0
Матч цікавий шанувальникам футболу тим, що це буде перша дуель румунського головного тренера киян Мірчі Луческу зі своєю колишньою командою.
фото: спорт24

фото: спорт24

25 серпня «Шахтар», як переможець чемпіонату України 2019/20, зіграє проти «Динамо», яке виграло Кубок України-2020, у матчі за Суперкубок України. Про це повідомляє Спорт.24.

Матч цікавий шанувальникам футболу тим, що це буде перша дуель румунського головного тренера киян Мірчі Луческу зі своєю колишньою командою, з якою за дванадцять років роботи він виграв 22 трофея – в тому числі і Суперкубки. На 2020 рік у Суперкубку України в опонентів повний паритет – «Шахтар» і «Динамо» завойовуючи трофей по 8 разів. Але в особистих суперкубкових поєдинках кияни мають 7 перемог, а донеччани – 5.

Додамо, що «Динамо» стартувало у національній першості з перемоги над донецьким «Олімпіком» – на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського був зафіксований рахунок 4:1 на користь «біло-синіх».

«Гірники» ж розпочали підготовку до нового сезону товариськими матчами з «Поліссям» (4:1) і «Вересом» (2:0), які стали розминкою перед участю у плей-офф Ліги Європи. У цьому турнірі «Шахтар» дійшов до півфіналу, в якому не зумів створити спротиву міланському «Інтеру», поступившись із рахунком 5:0. У першому турі чемпіонату України підопічні Луїша Каштру переграли «Колос» із Ковалівки (3:1). 

Матч за Суперкубок-2020 відбудеться на НСК «Олімпійському» у Києві о 21:00. Пряму трансляцію можна подивитися на каналах: «Футбол 1», «Україна», Oll.tv, ВоляTV, сайт Спорт24.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!