Директор департаменту ЛОДА Березюк голодує під міською радою Львова

5221 0
Директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Ольга Березюк оголосила безстрокове голодування під стінами Львівської міської ради Львова. Вона вимагає від міської влади реальних кроків у вирішення сміттєвої кризи в місті.

Як розповіла вона у коментарі Tvoemisto.tv, це безстрокова акція, викликана популізмом міського голови Львова стосовно сміттєвої проблеми.

 «Мер тільки робить гучні заяви, але не робить реальних кроків для вирішення проблеми зі сміттям. Зокрема, йдеться про переговори з місцевими громадами» – розповіла Ольга Березюк.

За її словами, вона хоче підштовхнути мера Львова до реальних кроків і збирається голодувати, поки вистачить сил.

Для проведення цієї акції посадовець взяла відпустку і офіційно повідомила про свою акцію міську владу.

Нагадаємо, вчора у Верховній Раді через сміттєву кризу у Львові оголосив голодування лідер парламентської фракції «Самопоміч» Олег Березюк. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!