Директора Грибовицького сміттєзвалища відсторонили від посади і триматимуть під вартою

1561 0
За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі, трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю та конфіскація майна.
Фото: Zaxid.net

Фото: Zaxid.net

Галицький районний суд обрав директору ЛКП «Збиранка» Віталієві Пугачу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 405 тис. грн застави. Про це повідомляє пресслужба прокуратури.

Читайте також: У Львові з підозрою у хабарництві затримали чиновника міськради

Крім цього, його відсторонили від посади. Віталія Пугача підозрюють у отриманні хабаря у понад 407 тис. грн, які він вимагав від підприємця за протиправний механізм постачання вапна,  яке мали використовувати для стабільної роботи станції очистки фільтратів Грибовицького сміттєзвалища

Досудове розслідування триває. За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі, трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю та конфіскація майна.

Читайте також: Майора львівської поліції затримали за збут героїну та хабарі. Відео 

Нагадаємо, СБУ затримала директора ЛКП «Збиранка» з підозрою у хабарництві 1 квітня. Віталій Пугач очолив ЛКП «Збиранка» на початку 2017 року після того, як попереднього керівника Богдана Горбаля взяли під слідство через службову недбалість та порушенні правил екологічної безпеки, що призвело до Грибовицької трагедії. Торік у серпні оштрафував Віталія Пугача на 119 грн за перешкоджання роботі журналістів «Львівського порталу». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!