Директора коледжу на Львівщині спіймали на хабарі у 75 тисяч гривень

4037 0
Обіцяв зарахувати абітурієнта на бюджетну форму навчання.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

На Львівщині викрили на хабарі директора фахового коледжу. Він обіцяв за 75 тис. грн зарахувати абітурієнта на бюджетну форму навчання. Про це повідомили у пресслужбі СБУ у Львівській області. 

«Служба безпеки України викрила керівника навчального закладу на хабарі в розмірі 75 тисяч гривень. За ці гроші директор гарантував позитивне прийняття рішення щодо вступу абітурієнта на бюджетну форму навчання», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Відомий львівський інфекціоніст намагався виїхати з України за 15 тисяч доларів

Правоохоронці затримали хабарника відповідно до ст. 208 КПК України під час отримання всієї суми неправомірної вигоди. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. 

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Також буде прийнято рішення щодо відсторонення керівника навчального закладу від займаної посади.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!