Директора Львівелектротрансу покарали за корупцію

2206 1
З ініціативи прокуратури Львівської області, директора «Львівелектротрансу» Михайла Сидоровича притягнуто до відповідальності за корупцію.
фото: IA ZIK

фото: IA ZIK

Прокуратурою області виявлено факт несвоєчасного подання посадовцем комунального підприємства «Львівелектротранс» декларації про суттєві зміни у майновому стані – придбання транспортного засобу марки «MERSEDES-BENZ», вартістю майже 447 тисяч гривень, інформує прес-служба відомства.

Читайте також: Сам до свого по своє. Як «Львівавтодор» орендує машину у свого директора

За цим фактом було складено адмінпротокол за ч.2 ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю), а Франківським районним судом м. Львова визнано директора винним.  Однак, адміністративне стягнення не накладено у зв’язку із закінченням строків, передбачених ст.38 КУпАП. 

Читайте також: Руки примерзають. Чому електротранспорт Львова виживає, а не розвивається

Відтак, за поданням прокурора області, наказом Львівської міської ради, Михайла Сидоровича притягнуто до дисциплінарної відповідальності та оголошено догану. Відомості щодо правопорушника відображено в Єдиному державному реєстрі осіб, які вчинили корупційні правопорушення.

 


Читайте також:
17 Листопада, 2017 22:57
Ігор Ще б притягнули його до відповідальності за знущання над пасажирами, змушеними вислуховувати весь той маразм з динамиків у трамваях. Прив'язати до крісла і покатати півдня з прочищеними вухами. У своєму "Мерседесі" не слухає про необхідність заплатити за бензин та працевлаштування в гаражі? Ідіотизм.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!