Директор Львівського будинку органної та камерної музики став начальником управління культури

902 0
Раніше управління культури міськради очолювала Христина Береговська.
Фото з Фейсбуку

Фото з Фейсбуку

Від сьогодні управління культури Львівської міської ради очолюватиме Іван Остапович, який упродовж останніх 4 років був директором Львівського будинку органної та камерної музики. Про це під час апаратної наради повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що у січні 2020 року управління культури міськради очолила Христина Береговська.

Іван Остапович – диригент, композитор, колишній керівник Львівського будинку органної та камерної музики, співзасновник громадської організації Collegium. Закінчив Львівську національну музичну академію ім. М. Лисенка по класу фагота та класу композиції у викл. Б. Фроляк. Навчався у Національній музичній академії України ім. П. Чайковського. Був співзасновником і артдиректором мистецької платформи Collegium Musicum. Був також учасником режисерсько-драматургічної лабораторії в Львівському академічному театрі ім. Л.Курбаса. Став співавтором стратегії Ukrainian Live з промоції української класичної музики в Україні та світі.

Один із ініціаторів відновлення історичного Галицького Музичного Товариства у 2020 році, яке існувало у Львові з 1838 року. Член правління Галицького Музичного Товариства.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!