Директора львівського підприємства судитимуть за захоплення землі в Снопківському парку

1770 0
Він незаконно самовільно зайняв частину земельної ділянки, розташованої на території «Снопківського парку» у Львові.
Фото:Львів.Містобудування

Фото:Львів.Містобудування

51-річного директора львівського підприємства судитимуть за захоплення землі в Снопківському парку. Так, прокурори Галицької окружної прокуратури міста Львова вже скерували до суду обвинувальний акт за фактами самовільного зайняття земельної ділянки особливо цінних земель та самовільного будівництва будівель або споруд (ч. 2 ст. 197-1, ч. 4 ст. 197-1 КК України).

Як встановило слідство, що у жовтні минулого року фігурант, знаючи, що у підприємства, директором якого він є, відсутні будь-які дозвільні документи на право власності, користування або оренду земельної ділянки, незаконно самовільно зайняв частину земельної ділянки, розташованої на території «Снопківського парку» у Львові.

Читайте також: Береги біля водоспаду Кам'янка укріплюватиме фірма, яка там будуватиме котеджі

Після чого із залученням інших людей, що не знали його злочинних намірів, розпочаи будівництво на ділянці.

Нагадаємо, що у серпні два роки тому на краю парку Снопківський біля місцевого ставка розпочалося будівництво чотирьох спарених котеджів. Місцеві мешканці, що живуть на цій вулиці, почали висловлюватися, що будова зашкодить озеру, і що будівництво ведеться з порушенням природоохоронного законодавства. Тоді там навіть поставили блоки, щоб не було можливостей заїзду будівельної техніки до озера.

Пізніше восени минулого року в Снопківському парку виявили самовільне будівництво на вулиці Дністерській, 17. Там невідомі люди почали заливати фундамент.

Для довідки

Снопківський парк закладений у 1958 році між вулицями Стуса, Кримською та Зеленою. На його території росте понад 200 видів дерев і чагарників: каштан, клен, кипарис, дуб, береза, горобина, смерека, сосна, ліщина червонолиста, багряник японський, бирючина, сніжноягідник, туя західна й інші.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!