Директора львівського похоронного бюро судитимуть за хабарництво

2449 0
Посадовця затримали під отримання неправомірної вигоди від жительки Львова за перепоховання двох осіб.
Фото: antikor.ua

Фото: antikor.ua

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні проти директора одного із львівських комунальних підприємств в одержанні неправомірної вигоди в сумі 60 тис. грн, інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Директора комунального підприємства підозрюють в тому, що він отримав 60 тисяч грн за організацію перепоховання останків двох померлих з Голосківського кладовища на інше кладовище Львова.

Читайте також: Заступника директора львівського аеропорту затримали на хабарі

Попри те, що у прокуратурі не називають прізвища чиновника, йдеться про директора «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» Василя Глову, якого поліція затримала наприкінці квітня цього року саме під час отримання хабара за організацію перепоховання останків львів’ян з одного цвинтаря на інший.

Вказані дії посадовця кваліфіковано за ч.1 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь якої дії з використанням свого службового становища).
Згідно з Кримінальним кодексом, за вчинене директору загрожує до 4 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!