Директора політехнічного училища у Львові затримали на хабарі

3011 0
Він вимагав та отримав у свого працівника, який працює на посаді майстра, 11 тис. грн.
фото: Львівське вище професійне політехнічне училище

фото: Львівське вище професійне політехнічне училище

Львівська обласна прокуратура викрила директора одного із державних навчальних закладів на хабарі. Посадовець налагодив схему вимагання та отримання коштів від підлеглих. Користуючись службовим становищем, за 500 доларів США винагороди обіцяв не звільняти підлеглих та не створювати їм штучних проблем в роботі.

За даними слідства, службовець вимагав та отримав у свого працівника, який працює на посаді майстра, 11 тис. грн за «нестворення штучних перешкод у здійсненні останнім своєї професійної діяльності».

Читайте також: Лікар кардіоцентру у Львові вимагав хабар у 65 тисяч гривень за безкоштовну операцію

Як повідомили у пресслужбі прокуратури, наразі вирішують питання про повідомлення чоловікові про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади. Також у провадженні досліджують питання розтрати бюджетних коштів під час ремонту приміщень навчального закладу.

У прокуратурі не називають навчальний заклад та ім’я директора, якого затримали на хабарі, однак, як повідомляє ZAXID.NET з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах, йдеться про керівника Львівського вищого професійного політехнічного училища, що на вул. Зеленій, 151а. Як вказано на сайті закладу, директором училища є Ярослав Дмитришин.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!