Директору «Супутника» вручили підозру та відпустили до вівторка

1639 0
У вівторок відбудеться судове засідання, на якому визначать запобіжний захід для Олександра Агашкова.
фото: ZIK

фото: ZIK

Директору культурно-мистецького центру «Супутник» Олександру Агашкову вручили підозру та відпустили додому до вівторка, коли відбудеться судове засідання, на якому для нього визначать запобіжний захід. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила депутатка міськради Юлія Хомчин.

Нагадаємо, Олександра Агашкова та його заступника затримали вчора, 5 квітня, під час отримання хабара працівники СБУ. Як повідомляє прес-служба управління СБУ у Львівській області, посадовці вимагали 10 тисяч грн від підприємця за те, що здадуть йому в оренду приміщення центру без укладення угоди.

Водночас громадська активістка Ярина Волошин на своїй сторінці у Facebook пише, що директора «Супутника» підставили, бо громадськість знає його як чесного.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!