Дискусія про майбутнє «Alfa Jazz Fest»: як долучитися

1886 0
Відкрита дискусія на тему «Alfa Jazz Fest: платформа для реалізації нових ідей» відбудеться у Львові 3 квітня. Про це повідомили організатори фестивалю.

Зустріч відбудеться 3 квітня  (п’ятниця) о 14:00 в конференц-залі Львівської бізнес-школи (вул. Хуторівка, 35а).

Читайте також: Найвідоміший у світі джазовий композитор приїде до Львова на Alfa Jazz Fest

Як зазначають в оргкомітеті фестивалю Alfa Jazz Fest, головна мета зустрічі – обговорити проведення фестивалю в 2015 році в умовах сучасних реалій та викликів, напрацювати додаткові ініціативи та спільні ідеї для розширення меж Фестивалю у майбутньому.

Організатори запрошують до діалогу всіх небайдужих львів’ян, які займають активну позицію в творчому та бізнесовому просторі міста, задля обговорення спільного бачення. 

Нагадаємо, Alfa Jazz Fest відбудеться у Львові 25-29 червня. Хедлайнером фестивалю буде Вейн Шотер (Wayne Shorter) – легендарний музикант, який цього року отримав премію Греммі за особливий внесок у розвиток музики протягом життя (Grammy Lifetime Achievement Award).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!