Дитсадки у Львові запрацюють із 17 липня. Правила

1929 0
Львівські дитсадки пішли на карантин у березні.
Фото: ЗОДА

Фото: ЗОДА

Міська комісія з питань ТЕБ і НС дозволила працювати дитсадкам, готелям та інклюзивно-ресурсним центрам. 

Читайте також: Чи будуть діти у дитячих садочках носити маски. Пояснення МОЗ

Готелі та хостели, а також інклюзивно-ресурсні центри за протоколами мають запрацювати з 15 липня. Дитсадки зможуть відкритись із 17 липня, також за окремим протоколом.

За рішенням комісії у Львівській лікарні швидкої допомоги має запрацювати лабораторія для тестування на Covid-19.

Водночас досі під забороною залишається робота кінотеатрів, театрів, масові заходи з більш ніж 10 учасниками, робота дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, а також кафе, ресторанів, барів – із 23:00 до 7:00.

Читайте також: Діти скучили, вони захочуть обійматися – директорка дитсадка у Львові про відкриття дошкільних закладів

Нагадаємо, що дитсадки у Львові закрили 12 березня через пандемію коронавірусу. З 25 травня Кабмін дозволив відкрити дитсадки, але з дотриманням певних вимог і за умови, що це дозволяє епідситуація. Раніше у Львівській міськраді обіцяли, що міські дитсадки працюватимуть усе літо. Вчора обласна комісія ТЕБ і НС дозволила відкрити дитсадки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!