Політична реклама

Дитсадок на вулиці Дністерській у Львові наразі не функціонуватиме

1691 0
Дитячий садочок на вул. Дністерській, 25 можна повернути після того, як завершиться термін договору оренди ТзОВ «Доля» у 2022 році або у випадку виявлення обставин, які свідчать про неналежне виконання договірних зобов’язань.

У такому випадку договір можна буде розірвати через суд, - повідомив начальник юридичного відділу управління комунальної власності Львівської міськради Юрій Гусак.

Він розповів, що ТзОВ «Доля» укладала договір оренди у 2002 році на нежитлові приміщення на Дністерській, 25 терміном на 10 років. Минулого року орендар хотів продовжити договір ще на 10 років.У березні 2012 року судзадовольнив позов ТзОВ «Доля». Львівська міська рада подала апеляцію, проте у вересні апеляційнускаргу за рішенням Апеляційного суду повернулибез розгляду.

Депутати наразі створюють комісію, щоб дослідити можливість звільнення садочка від орендаря.

Нагадаємо, за останні 6 років у Львові повернули 160 груп у дитсадочках, які були в оренді.

Додамо, цього року у Львові до 1 вересня планують відкрити додаткові групи у дитсадках для 500 дітей.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!