Дитяча гра для вивчення професій. Де завантажити

8100 1
Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого віку новий комплект практичних завдань – «Вивчаємо професії», що допоможе дитині систематизувати уявлення про різноманітні професії.
фото: Osvita.ua

фото: Osvita.ua

«Цей комплект завдань допоможе дитині закріпити свої знання про професії, а також сприятиме всебічному розвитку мислення та уяви. Завдяки виконанню завдань дитина тренуватиме свої аналітичні здібності, розвиватиме логічне й абстрактне мислення, а також розширюватиме кругозір», – йдеться в описі до завдання.

Читайте також: ТОП-5 україномовних сайтів для розвитку дитини

У кожному завданні комплекту дитині пропонується ознайомитись із вказаними професіями та вибрати серед різноманіття предметів, розташованих у нижній частині завдання, ті, які стосуються певної професії.

У комплекті представлені професії: кухаря, пожежника, лікаря, спортсмена, маляр-штукатура, учителя, фокусника, художника, космонавта, перукаря, агронома, моряка, плавця, ветеринара, поліцейського, листоноші, слюсаря, військового.

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.

Джерело: Osvita.ua


Читайте також:
21 Січня, 2017 23:01
Аня Аде номера
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!