Дитяча лікарня на вулиці Орлика у Львові отримала ліцензію на трансплантацію органів

1340 0
Також клініка очікує на підписання усіх пакетів медичних послуг НСЗУ за програмою медичних гарантій, дотичних до дитинства.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Львівська міська дитяча клінічна лікарня на вулиці Орлика отримала ліцензію на трансплантацію органів та паліативну допомогу. Окрім того, клініка очікує на підписання усіх пакетів медичних послуг НСЗУ за програмою медичних гарантій, дотичних до дитинства.

«Другий рік поспіль медзаклад єдиний у Львівській області отримує три реабілітаційні пакети. Працюємо та розвиваємося щодня заради наших маленьких пацієнтів»,повідомляють у медзакладі.

Читайте також: Львівські лікарі віддають шану жінці-донору, яка врятувала чотирьох пацієнтів. Фото дня

Нагадаємо, що 12 березня у Львові відбувся форум, присвяченій трансплантації органів. Ішлося передусім про трупну пересадку органів у дорослих, що торік почали робити у Львівській лікарні швидкої допомоги. Утім, таких операцій потребують і маленькі діти, але в Україні їм наразі практично не можуть допомогти.

Волонтерка Наталія Ліпська розповідала Tvoemisto.tv, що багато сил пішло на те, аби проводити трансплантацію печінки у Львові у міській дитячій лікарні на Орлика: вигравали конкурси громадського бюджету, щоб обладнати операційні, зробити палату пробудження, підсилити реанімацію, закупили техніку в лабораторію. Так, медики Львівської лікарні швидкої допомоги допомагатимуть з дітьми, та всі операції тут будуть повністю безкоштовними.

 




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!