Дитяча розмальовка для вивчення геометричних фігур. Де завантажити?

4815 0
Проект "Розвиток дитини" пропонує батькам дітей молодшого віку нове творче завдання – «Малювання геометричних фігур», що є першим кроком малюків у світ математики (а саме геометрії) та письма, а також можливістю для розвитку асоціативного та просторового мислення.
фото: photofact.in.ua, klymenko.data-tec.net, photo-lviv.in.ua, deti06.net

фото: photofact.in.ua, klymenko.data-tec.net, photo-lviv.in.ua, deti06.net

«Виконання завдань з малювання фігур сприяє якісному формуванню дрібної моторики та набуттю базових графомоторних навичок, дає змогу вдосконалити зорово-рухову, моторну координацію та мікроорієнтування на площині паперу», – зазначають творці проекту.

Читайте також: Дитяча розмальовка для вивчення цифр. Де завантажити?

Завдяки певній етапності кожного завдання, дитина зможе отримати задоволення від своїх перших результатів та натхнення продовжувати вдосконалювати свою майстерність в подальшому. А тим часом розвиватиме увагу та пам’ять, а також сумлінність та терпіння.

Читайте також: З’явилась дитяча розмальовка для вивчення букв. Де завантажити?

Комплект завдань «Малювання геометричних фігур» дозволяє батькам, в свою чергу, в невимушеній формі познайомити малюка з певними знаннями про оточуючий світ та закласти добрий фундамент для успішного навчання дитини в школі.

Читайте також: Безкоштовна англійська абетка для дітей. Де завантажити?

Кожне завдання комплекту можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантажити розмальовку можна ТУТ.

Джерело: Освіта.ua

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!