Дитяча розмальовка для вивчення цифр. Де завантажити

5098 0
Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого віку нове творче завдання – розмальовку за цифрами від одного до п’яти, що у цікавій формі познайомить малюків із цифрами, а також розвиватиме їх дрібну моторику та координацію рухів.
фото: photofact.in.ua, klymenko.data-tec.net, photo-lviv.in.ua, deti06.net

фото: photofact.in.ua, klymenko.data-tec.net, photo-lviv.in.ua, deti06.net

У кожному завданні комплекту дитині пропонують розмалювати різноманітні зображення у кольори, що відповідають цифрам від одного до п’яти. Під час роботи над завданням дитина вчиться впізнавати цифри від одного до п’яти та знатиме їх написання, що стане добрим підґрунтям для подальшого навчання рахунку.

Читайте також: Дитяча розмальовка для вивчення геометричних фігур. Де завантажити

«Виконання завдань також сприятиме розвитку кольорового та просторового сприйняття дитини, прищеплюватиме художній смак та пробуджуватиме її мистецькі здібності. Працюючи над кожним завданням розмальовки дитина матиме змогу досягти вправності кистей рук, розвити дрібну моторику та зорово-рухову координацію, які забезпечують підґрунтя для подальшого розвитку письма та гарного почерку», – йдеться в описі до завдання.

Читайте також: ТОП-5 україномовних сайтів для розвитку дитини

Джерело: Osvita.ua

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!