Дитяча розмальовка для вивчення цифр. Де завантажити?

9286 0
Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого віку нове творче завдання – розмальовку «Цифри від 1 до 10», яка є першим кроком до розвитку письма та вивчення простих цифр, а також є чудовим засобом закріпити у дитини знання основних кольорів.
фото: osvita.ua

фото: osvita.ua

Виконання завдань розмальовки сприяє розвитку дрібної моторики та координації рухів, які безпосередньо впливатимуть на подальше здобуття дитиною навичок письма, до того ж навчає візуального сприйняття цифр та базовим навичкам рахунку. Завдяки розмальовуванню, дитина тренуватиме увагу та пам’ять, адже завдання вимагає від неї старанно концентруватись на кожній цифрі.

Працюючи над завданнями, дитина має відмінну можливість навчитись важливим поведінковим навичкам, які слугуватимуть їй добрим фундаментом для подальшого шкільного навчання. А саме, навчитись охайності та сумлінності, а також витримці та наполегливості.

Розмальовка «Цифри від 1 до 10» сприяє розвитку уяви та, як і кожна розмальовка, допомагає пробудженню творчих можливостей малюка, його інтелектуальних та мистецьких здібностей. Поєднання кольорів та цифр, у свою чергу, сприяє розвитку у дитини просторового мислення.

Кожне завдання комплекту можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів.

Завантаження творчих завдань для дітей безкоштовне і доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації. Щоб завантажити – перейдіть за посиланням.

Джерело: osvita.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!