На правах реклами

Для малюків та дорослих: у LEOLAND відкриють парк розваг

3008 0
Малечі обіцяють справді цікаві й динамічні розваги, адже усі дитячі локації створені на основі методики edutainment – навчання через гру.
Леоленд

Леоленд

Спортивно-розважальний комплекс «Leoland» у Львові відкриє нові локації для сімейного дозвілля. Інтерактивний парк професій, парк активних розваг, територія для малюків з’являться на вул. Мельника, 18 вже у березні.

Leoland – це унікальний комплекс, який поєднує розвиток дітей, освіту та спорт. Організатори обіцяють малечі справді цікаві й динамічні розваги, адже усі дитячі локації створені на основі методики edutainment – навчання через гру. Такі інтерактивні зони для України ще рідкість, тому в комплексі очікують зустрічати гостей з усіх куточків нашої країни.

«Ми створювали комплекс із думкою про маленьких дослідників та новаторів – дітей, які щодня прагнуть до нових знань і відкриттів. Завітайте в Leoland», – закликають у спортивно-розважальному комплексі, адже новий яскравий та інтерактивний простір стане достойною альтернативою смартфонам.

Що буде у комплексі «Leoland»

  • Кідландія – масштабний інтерактивний парк професій (від 6 років);

Це місто, у якому відтворений архітектурний стиль та історичні будівлі Львова – усе як у дорослих, але для малечі. Тут буде понад 30 будиночків присвячених різним професіям – поліцейське відділення, лікарня, супермаркет, салон краси та багато іншого.

У містечку діятиме своя валюта – ланди. Діти вчитимуться планувати бюджет, заробляти і грамотно витрачати кошти. Наприклад, дитина опанувала професію піцайоло та отримала за це певну суму ландів. А вже у школі пілота їй доведеться витратити частину ландів, щоб навчитися керувати літаком. Усе, як у дорослому світі.

У Кідландії діти опановуватимуть сучасні професії весело, через гру, розвинуть свої соціальні навички, навчатимуться комунікації та самостійності. Організатори попереджають, що Кідландія – це виключно дитяча територія. Батьки зможуть наглядати за своїми чадами, однак втручатися у їхні ділові справи не можна.

  • Кігурумі – парк активних розваг (від 6 років);

Свою невгамовну енергію маленькі гості витрачатимуть на батутах і скеледромі, у ніндзя-парку та в лабіринті. Родзинка цієї локації – дозволений піжамний дрес-код. Діти та дорослі зможуть одягнути піжами в образах звірів і гайнути бавитися. У розважальному парку можна буде придбати кігурумі у вигляді звірят або принести свої, якщо маєте.

  • Кігурумік (від 3 до 5 років під наглядом дорослих);

Територія найменших, для яких тут буде лабіринт, гірка та веселі розвивальні ігри. Якщо виникне така потреба, – у Кігуруміку діятиме замовлення послуг нянь. Батьки зможуть залишити свою малечу на декілька годин, щоб відвідати у Leoland спортзал, кінотеатр, басейн чи просто випити запашну каву у тиші.

  • Кіноресторан «Relux»;

Планета кіно – Relux – це сучасний та максимально комфортний формат кіно + ресторан. Обирайте улюблену страву та смакуйте її під час перегляду фільму в кінозалі. Тут передбачені також VIP-зали.

У Кіноресторані будуть проводити допрем’єрні покази, різноманітні презентації, влаштовувати перегляди спортивних подій тощо. Тому, якщо вам потрібно організувати щось подібне – без вагань прямуйте в Relux.

  • Консьєрж-сервіс;

У Leoland працюватиме консьєрж-сервіс, який допоможе організувати дитяче свято, знайде няню на час перебування батьків у комплексі, або влаштує колективний візит. Бракує часу зробити все самотужки? Можете замовити послуги консьєржів та бути спокійними за організацію вашого дозвілля.

Що вже зараз працює в «Leoland»

Тенісний клуб, що має 6 сучасних кортів з преміальним хардовим покриттям. Тут можна комфортно тренуватися за будь-якої погоди, адже тенісні корти закритого типу і мають потужну систему кондиціонування. Клуб співпрацює із тренерами з міжнародним досвідом, який підтверджений GPTCA. Заняття відбуваються за методикою ITF Play&Stay.

Footbik (від 1,5 до 7 років). Міжнародний футбольний центр раннього розвитку, де заняття відбуваються для хлопчиків та дівчаток згідно із програмами академії TSM Academy (Нідерланди). Це унікальна методика покращення фізичних та особистісних якостей дитини на основі навчання гри у футбол. Мережа «Footbik» налічує понад 20 клубів у різних країнах, у яких навчається понад 5000 дітей.

Студія спортивного танцю (для дорослих та дітей віком від 3 років)

Тут вивчають танго, квікстеп, віденський вальс, ча-ча-ча, самбу, джайв та інші танці. Студію створили спільно з Президентом Всеукраїнської федерації танцювального спорту Андрієм Поливкою.

Крім того у Leoland працюють науково-технічна лабораторія «Maker Space» для школярів та сучасний фітнес-центр «Uni Force» з басейном, SPA-центром та кафе здорового харчування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!