Дитячий майданчик на площі Юра знову відремонтують

3832 2
Минулого року новий майданчик понищили ще до його відкриття.
фото: Юрій Коберник

фото: Юрій Коберник

Галицька районна адміністрація оголосила тендер на ремонт дитячого майданчику біля собору святого Юра. Про це відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: На місці пошкоджених дерев на Сихові висадили 20 сакур. Фото

Майданчик облаштовують у межах Громадського бюджету. Торік його частково відремонтували. Втім, як пояснив у коментарі Tvoemisto.tv голова Галицької РА Андрій Зозуля, під час експлуатації майданчика батьки, які були ініціаторами проекту, виявили певні незручності. Крім цього, минулого року вандали понищили тут деякі елементи, наприклад, батут, лазанку та одну з гойдалок. Тож цього року ці незручності мають виправити, а сам майданчик доповнити новими елементами, зокрема й для дітей з інвалідністю.

«Наприклад, запроектовані трав’яні пагорби не працюють, тому їх зроблять із гумового покриття. Взагалі площа гумового покриття на майданчику буде більшою. Також діти з інвалідністю хотіли б користуватися ним, тож має з’явитися для них карусель. Були кілька актів вандалізму минулого року, і ті речі, які ми поправили тоді, ще тримаються, але будемо дивитися, як вони себе поводитимуть під час активнішої експлуатації. Це все враховано», –каже він.

Згідно з технічною документацією, переможець торгів має облаштувати гумове та гравійне покриття, газон, лазанку, карусель, ігрові елементи та інформаційні стенди, ущільнити ґрунт на пагорбах та покрити їх гумою. Вартість робіт становить – 1,065 млн грн. Пропозиції можна подавати до 19 березня.

Читайте також: На Сихові облаштували новий спортивний майданчик. Фото

Нагадаємо, що проект дитячого майданчика обирали на всеукраїнському конкурсі, де перемогу здобув авторський колектив «Архітектурного бюро "А44"» зі Львова: Юлія Рибак, Аліна Саніна та Христина Телюк. Роботи виконав ФОП Новосад, який у квітні 2018 року виграв відповідний тендер на суму 904 тис. грн. 

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
20 Червня, 2019 11:21
Твоє місто Там вказано, що майданчик облаштовують у межах Громадського бюджету.
16 Березня, 2019 19:08
Юля Гвоздович Взагалі то це проект переможець громадського бюджету 2017 року від ГО Пласт і Батьки в дії
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!