Дитячий пробіг у Львові: Білосніжка на роликах та спайдермен на велосипеді

4139 0
Яскраві шоломи, різнокольорові ровери, казкові костюми – у Парку культури імені Богдана Хмельницького відбувся дитячий велозаїзд.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Переможцями перегонівстали всі учасники, а це близько 60 малюків віком від 1 до 7 років. Усе розпочалося з розминки, де діти тупаючи як дракони та стрибаючи як кенгуру, готувалися до страту. Далі відбулося 5 заїздів: на роверах, на велобігах, на роликах, на машинках та самокатах й фінальний – для батьків, щоб змогли сфотографувати свою дитину.

Ольга Шнайдер, керівник родинного центру «Мацьопа», розказала про ідею створення проекту: «Ми хочемо донести, що з появою дитини, не варто закидати велосипеди. Навпаки, треба залучати своїх дітей в те, що любимо ми: пропонувати малечі біговели, ставити їх на ролики, садити на ровери.  Дуже важко визначити, хто з малюків кращий, а формат змагань їх трохи обмежує: десь там дитина не встигла, десь не зрозуміла, куди треба їхати, і вже почувається себе гіршою. І щоб такого не було, ми придумали для кожного свою номінацію: найсильніший, найуважніший, найшвидший і так далі». Маленькі спортсмени отримали подарунки.

Tvoemisto.tv познайомилося з п’ятьма малюками, які приїхали на змагання в образах казкових персонажів.

 

Патріотична ельфійка ВЛАДА

Владі три з половиною роки. Мама дівчинки розповідає, що її образ ельфійки з синьо-жовтими та рожевими косичками – це не просто вбрання, а її індивідуальність. Біговел Владі подарували друзі, які також брали участь у забігу.

 

Львівський спайдермен ЯРОСЛАВ

«Мене звати Ярчик. Я людина-павук. Мені цей костюм Миколай подарував. Сьогодні я –  найгарніший», – скромно зауважив трьохрічний спортсмен.

 

Принцеса КАРИНА

Карині 5 років. «Батьки кажуть, що я виграла заїзд на велосипедах, як найгарніша принцеса. Я сама захотіла так вдітися, бо це красиво», – розповідає дівчинка.

 

Бетмен НІКА

Ніці 6 років. Вона брала участь майже в усіх забігах. Свій костюм обрала сама. Мама дівчини – організатор проекту Ольга Шнайдер, якій Ніка інколи позичає свою маску бетмена.

 

Білосніжка ЮЛЯ на роликах

«Я – Юля. Мені вже п’ятий рік пішов. Я катаюсь на роликах і мені тут дуже сподобалося», –  сказала головна Білосніжка перегонів.

Під час «Мацьопо-роверо-роло-пробігу» не постраждала жодна дитина.

Автор Олександра Чернова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!