Політична реклама

Дитячий садок №1 у Львові працює в режимі прогулянкових груп

3499 0
У Львовi працiвники санепiдслужби видали припис про закриття дошкiльного навчального закладу №1.

У дитячому садочку немає гарячої води, - інформує Експрес. Саме це стало причиною для видання такого припису. Щоправда, дошкiльний заклад все ж функцiонує i зараз його вiдвiдує близько 80 дiтей - у режимi прогулянкових груп.

У попереднi роки опалення i гарячу воду у садочок постачав Локомотиворемонтний завод, а цього року пiдприємство вже не надаватиме цих послуг дошкiльному навчальному закладу, - розповiдає  Леся Пiх, в. о. керiвника вiддiлу освiти Залiзничної райадмiнiстрацiї. - Тому зараз садочок має змiнити постачальника тепла.

Крiм цього, у дошкiльному навчальному закладi слiд встановити бойлери. Зараз вже над цим працюють. Планується до 1 серпня завершити цi роботи.

Санепiдемслужба видала припис, згiдно з яким дитячий садочок мали б закрити на час, поки в закладi з-пiд кранiв не потече гаряча вода.

Ми вирiшили пiти на поступки батькам i частину дiтей перевели у режим прогулянкової групи, - каже Леся Пiх. - Тобто, дошкiльнята перебувають у садочку чотири години i не харчуються.

Зараз цей дошкiльний заклад вiдвiдує близько 80 дiтей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!