Дизайнери віддають одяг зі своїх колекцій на підтримку армії. Де купити?

5609 0
Відомі українські дизайнери віддали одяг та аксесуари для благодійного показу та розпродажу. Кошти за ці речі віддадуть на потреби українських вояків. Показ та шоу-рум пройдуть у Львові у понеділок, 25 серпня.

25 серпня, у понеділок, о 18:00 на площі Музейній (перед Домініканським собором) відбудеться благодійний показ проекту «Моя країна. Модель». Участь в проекті візьмуть українські дизайнери – учасники Lviv Fashion Week.

Акція буде поділена на дві частини:

– презентація колекція молодої дизайнерки Ірини Лисої, яку продемонструють жінки та доньки воїнів АТО. Благодійний показ стане дебютним для Ірини Лисої, яка працює костюмером в Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса. Молода модельєрка працювала у Нью-Йорку, де мала можливість переймати досвід світових дизайнерів. Благодійною та громадською діяльність Ірина займається давно: до прикладу, разом з друзями ініціювала та проводила проект «Посміхнись» (створення авторського одягу для дітей-сиріт, благодійний аукціон, гроші з якого спрямували на їхній літній відпочинок), долучалася до інших соціальних та громадських проектів;

– благодійний показ українських дизайнерів. Їхні речі можна буде придбати у шоу-румі, кошти від продажу підуть на підтримку українських вояків. Учасники показу: Roksolana Bogutska, Olena Dats’, MartaWachholz, Novana Studio, Віктор Черкаський, Олена Молчанова,Yatsentyuk-Mykytyuk, Оксана Пєкна, Ксенія Сербін, Олеся Гринь, Ольга Романова, Мар’яна Курій, Іванна Юхимчук, Ольга Стеблак, Тетяна Каліта, Інна Івасюк.

Крім того, інформують організатори, свою участь у благодійній події уже підтвердили програмний директор ТРК «Люкс» Марта Більська, акторки Театру Курбаса Наталя Рибка-Пархоменко та Марія Копитчак, координатор проектів МО «Дзиґа» Юля Хомчин, керівник управління культури львівської міськради Ірина Подоляк, головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар'яна Савка, ведуча програми «Доброго ранку, Львове!» Анастасія Гудима та інші.

Коли: 25 серпня, понеділок, 18:00.

Де: Львів, площа Музейна (перед Домініканським собором).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!