Джамала про суперукраїнців та перспективи Львова

2486 0
Після концерту у Львові Джамала зустрілася із шанувальниками та переселенцями. Розмова кримчанки із аудиторією була дуже відвертою та емоційною: на зустрічі співачка жартувала, плакала та навіть танцювала. Вона поділилася й своїми враженнями про Львів.
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

«Я вважаю, що Львів повинен стати джазовим центром України. Це було б супер, тому що тут є все –  їжа , кава, джаз – все склалося. Я бачу таке майбутнє для України. Якщо ми почнемо з себе, будемо слухати, читати, ходити в театри і розвиватися, а не просто казати: «Ми і так суперукраїнці»... Суперукраїнці – це наступний рівень, цього треба досягти. А для цього треба бути дуже вимогливими ­– вважає виконавиця. – Ми зараз вдягаємо вишиванки, ми дуже патріотичні, співаємо гімн. Але не тільки цим можна зберегти культуру. Ми повинні бути до себе дуже вимогливими. Якщо ми робимо музику – це повинна бути дуже якісна музика. Якщо ми робимо кіно - це повинно бути дуже якісне кіно. Зберегти кримськотатарську культуру можна тільки піснями, тільки зустрічами, як сьогодні».

Читайте також: 10 тез співачки Джамали у Львові


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!