Джазові хіти у Львові. Де послухати?

1728 0
Львів’ян запрошують насолодитись джазовою музикою у Львівську обласну філармонію, де відбудеться абсолютно новий та унікальний проект у сфері естрадної та джазової музики «Jazz For Lovers».

Підібравши невмирущі хіти золотої ери свінгу у кращих стандартах джазових концертів 50-х та 60-х років XX століття, молодий, амбітний та найбільший за складом джазовий оркестр Lviv Jazz Orchestra (понад 50 чол.) підготував надзвичайно мелодійну та колоритну програму для людей різних поколінь та музичних уподобань.

Неповторна романтична лірика Френка Сінатри, Елвіса Преслі, Луі Армстронга, Енді Уільямса, Генрі Манчіні у неперевершеному виконанні віртуозів LJO гарантує глибоке занурення у світ шляхетності та естетики у ритмах і мелодіях, над котрими не владний час.

Читайте також: У Львові прозвучать джазові хіти у виконанні оркестру Leo Band

Переконливе звучання та чудовий вокал не залишить байдужими жодного глядача. А оскільки наше місто уже стало своєрідним джазовим форпостом, формат концерту чудово вписується у рамки його творчого життя і ще раз підтверджує статус Львова, як культурної столиці України, – зазначають організатори.

Концерт відбудеться у наступну п'ятницю, 17 квітня, о 19:00 годині у Львівській обласній філармонії (вул. Чайковського, 7).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!