Джазові музиканти можуть податися на відому премію і виступити на Leopolis Jazz Fest 2021

1460 0
Заявки прийматимуть до 31 жовтня 2020 року.
Фото: Leopolis Jazz Fest

Фото: Leopolis Jazz Fest

Всі охочі молоді джазові виконавці можуть подати заявку на джазову премію «LetterOne» RISING STARS «Jazz Award». Переможець отримує можливість виступити з концертами на одних з найпрестижніших джазових фестивалях, один з яких Leopolis Jazz Fest 2021.

У 2018 році французький гітарист і композитор Tom Ibarra виступив на одній сцені зі своїм кумиром — американським джазовим мультиінструменталістом, композитором, дворазовим володарем Греммі — Маркусом Міллером. У 2019 на Leopolis Jazz Fest виступив переможець конкурсу Adrien Brandeis. У 2021 фестиваль чекає на концерти ще двох виконавців: Kathrine Windfeld (переможець 2019 року) і переможця 2020 року.

Щорічно до складу журі конкурсу входять всесвітньо відомі артисти, журналісти, продюсери. У попередні роки членами журі були: британська джазова суперзірка Джеймі Каллум, співзасновник джазового фестивалю в Монреалі Андре Менар і американська джазова співачка Ді Ді Бріджуотер. У 2019 головою журі Премії став десятикратний лауреат Греммі Джордж Бенсон.

Leopolis Jazz Fest – міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно проходить в Україні в останні вихідні червня. Перший фестиваль відбувся у 2011 році. Щорічно фестиваль відвідує понад 100 тисяч гостей з України та іноземних країн. У 2016 році фестиваль був визнаний поважним британським виданням The Guardian одним з найкращих джазових фестивалів Європи. Трансляцію концертів фестивалю у Європі здійснює всесвітньо відомий телеканал Mezzo.

Нагадаємо, що цього року Leopolis Jazz Fest пройшов онлайн через епідемію коронавірусу.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!